Aplikacija voznega parka za optimalno upravljanje voznega parka

Pametni pomočnik, ko ste na poti. 

Z aplikacijo voznega parka družbe Porsche Leasing lahko vodja voznega parka in voznik delujeta povezano ter si lahko izmenjujeta podatke in dnevne naloge.

Nova aplikacija bo na voljo brezplačno kmalu tako v APP kot tudi Google Play trgovini.

 

Da lahko aplikacijo neomejeno uporabljate, potrebujemo od vas podpisan dogovor o uporabi. Prosimo, da se v zvezi s tem obrnete na svojega skrbnika.

Funkcije

Praktična pomoč

Voznik vozila v aplikaciji takoj lahko vidi, kje se nahaja najbližji servisni partner. Preko funkcije iskanje takoj pridobi podatke o odprtem delovnem času, kontaktnih podatkih in ga pripelje do želenega cilja. Prav tako v aplikaciji dobi podatke o datumu vračila vozila kot tudi terminih rednih servisov in popravil.

Vsi podatki na enem mestu.

Na voljo vam je podroben pogled katere servisne storitve so bile že opravljene za vaše vozilo. Dostopate lahko tudi do podatkov vezanih na vašo pogodbo. Prav tako lahko uporabnik dostopa do informacij kako z vozilom skrbno ravnati in kako poteka postopek vračila vozila in ocenitev stanja vrnjenega vozila preko našega Kataloga škode in brošure za voznike Porsche Leasing. Tukaj dobite tudi vse račune in kontaktne podatke.

Poročilo o prometni nesreči preko aplikacije

Poročilo o prometni nesreči, slike in podatke udeležencev nesreče lahko naložite direktno v aplikacijo in samo z nekaj kliki ima

Fleet aplikacija Porsche Leasing: aplikacija, ki misli namesto vas.

Ko se nam pripeti prometna nesreča, smo pogostokrat preobremenjeni. Naša aplikacija vam je v takih primerih zvesti pomočnik in vam nudi vso podporo, da ohranite mirno kri. Kako pravilno ravnati, korak za korakom, vam služi naš kontrolni seznam opravil.

Fleet aplikacija Porsche Leasing vam pošlje opomnik o datumu naslednjega servisa, menjave pnevmatik, obnovitve vinjete in o datumu kdaj vam poteče pogodba.

Naslednji korak:

Želite vedeti več o postopku vračila vozila in kriterijev ocenitve vozila, ki so opisani v katalogu škode?