Prenos storitev upravljanja voznega parka za fiksno ceno

S prenosom storitev upravljanja voznega parka na družbo Porsche Leasing si zagotovite dobro tehnično stanje voznega parka, ki deluje na optimalni ravni. Hkrati pa s tem znižate administrativne stroške upravljanja voznega parka na minimum.

Želite imeti dobro vzdrževano vozilo, v katerem se na poti vsak trenutek počutite varno in zanesljivo? Potem izberite izvedbo servisnih in vzdrževalnih storitev prek družbe Porsche Leasing. Ni pomembno, ali ste na poti redko ali pogosto, nastopate kot fizična ali pravna oseba, ali je vaš vozni park večji ali manjši, pri nas imamo za vsako željo pravo ponudbo. Prepustite se zanesljivim rokam naših strokovnjakov ter pripeljite vozilo k pooblaščenemu prodajno-servisnemu partnerju za vozila Volkswagen, Audi, Seat, Škoda in Volkswagen gospodarska vozila.

Pregled produktov vzdrževanja

SERVIS

Servisna storitev družbe Porsche Leasing vam zagotavlja varno in brezskrbno vožnjo. Storitev obsega redne servise, vključno z garancijo mobilnosti in menjavo olja po predpisih proizvajalca. Vaše vozilo bo vedno v najboljši formi.

topSERVICE

Produkt topService vključuje popolno ugodje. Dodatno storitvam servisa, vključuje produkt tudi obnovitev delov, ki so podvrženi hitrejši obrabi. Zagotavljamo vam brezhibno mobilnost in zabavo pri vožnji.

VZDRŽEVANJE

Celovit produkt vzdrževanja je primeren za najzahtevnejše vozne parke. Dodatna prednost dobro vzdrževanih vozil je znižanje nastalih stroškov popravil in uporabe vozil.

Vzdrževanje pnevmatik

Zime je konec. Že načrtujete, kaj boste počeli poleti? Brez skrbi, vaše letne pnevmatike so že na voljo za menjavo. S storitvijo vzdrževanja pnevmatik družbe Porsche Leasing se vse uredi, skoraj samo od sebe.

Garancija mobilnosti

Vaša mobilnost je naš cilj. Ne glede na to, kaj vse se lahko pripeti, vam garancija mobilnosti naših partnerjev pomaga pri okvarah in nesrečah.

Novi v poslu leasing financiranja?

Z veseljem vam svetujemo. Brezplačno in neobvezno. Skupaj poiščemo rešitve, ki bodo izpolnile vsa vaša pričakovanja.

 

Informacijski sistem storitev upravljanja voznega parka

V vsakem trenutku na tekočem.