Smo strokovnjaki v poslu z avtomobili.

Smo vodilni na trgu.

Podjetja v Sloveniji, Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi imajo dober razlog, da zaupajo družbi, ki ima strokovno znanje in izkušnje, hkrati pa je vodilna pri upravljanju voznih parkov. Kot hčerinska družba Porsche Bank imamo bogate izkušnje na področju upravljanja voznega parka in največ sklenjenih pogodb financiranja vozil na trgu. Mobilnost prihodnosti uresničujemo že od leta 1966.

 

V Evropi smo doma.

Imate hčerinska podjetja v Evropi in potrebujete rešitve za vozni park onstran meja? Potem ste na pravem mestu - z veseljem vam bomo svetovali. Skrbnik voznega parka je pristojen za mobilnost strank na mednarodni ravni - po vsej Evropi.

Celovita rešitev mobilnosti.

Ne glede na to, ali gre za vzdrževalno pogodbo z variabilno ali fiksno obrestno mero, paketno rešitev »all-inclusive« ali poseben produkt, je storitev upravljanja voznega parka za družbo Porsche Leasing več kot le vsota posameznih proizvodov. Skupaj z vami razvijemo koncept mobilnosti, ki je optimalna kombinacija za vaš vozni park.

Osebna podpora.

Svetovalec vas spremlja skozi celotno življenjsko dobo avtomobila. Skupaj z vami opravi vse naloge in poišče odgovore na vsa vprašanja. Vi in vaš vozni park sta deležna stalne podpore. Stroški in tveganje se zmanjšajo, učinkovitost pa poveča. Podjetje s tem pridobi dodaten manevrski prostor, kar zadeva mobilnost.

 

Pooblaščena prodajno-servisna mreža

Naše stranke so deležne vrhunskih storitev v okviru pooblaščene prodajno-servisne mreže za vozila Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Volkswagen gospodarska vozila v Sloveniji. Zagotavljamo vam originalne servisne storitve najbolj priljubljenih avtomobilskih znamk, vedno na dosegu vaših rok.

 

Vse na enem mestu.

Naj gre za financiranje, zavarovanje, vzdrževanje, gospodarjenje z gorivom, optimalno cenitev ali prodajo rabljenega vozila: če upravljanje voznega parka prepustite družbi Porsche Leasing, boste od starta do cilja na poti brez skrbi. Tim vrhunskih strokovnjakov v ozadju skrbi za tekoče delovanje.

Vedno na tekočem.

Za vse naše uporabnike smo razvili sodobni informacijski sistem, do katerega lahko dostopate prek svetovnega spleta 24 ur na dan, 7 dni na teden in 365 dni na leto. Vse podatke, vezane na vašo pogodbo, z vstopom v sistem dobite hitro in enostavno. Pridobili boste vpogled v podatke, ki se nanašajo na vaše aktualne pogodbe, kot so osnovni podatki o pogodbi, amortizacijski načrt, konto kartica in plačila ter zapadle obveznosti. Hkrati boste pridobili odgovore na pogosto zastavljena vprašanja. Tako boste imeli vedno popoln pregled nad stroški.

 

    Ustvarjalne rešitve za vaš vozni park.

    Zanesljiv in usposobljen tim.

    Prilagodljivost v vseh situacijah.

Naslednji korak:

Želite vedeti ali je financiranje vozil možno samo za znamke koncerna Volkswagen ali tudi vse ostale znamke vozil?