Analiza voznega parka za učinkovito upravljanje voznega parka

Analiza

Naše strokovno znanje in izkušnje na tem področju zagotavljajo natančne izračune dejanskih stroškov za vozni park v celoti in za posamezno vozilo. Vozni park natančno preučimo in analiziramo na osnovi naslednjih parametrov: sestave znamk in modelov, predvidenih področij uporabe posameznega vozila, trajanja uporabe in števila prevoženih kilometrov, zavarovanja in škodnih primerov, popravila in rednih servisov, rabe pnevmatik, gospodarjenja z gorivom, dokumentacije in vodenja stroškovne evidence ter dodeljevanja stroškov.

Šele na podlagi poglobljene analize lahko zagotovimo pregled nad stroški na kilometer. Na podlagi natančne analize možnosti prihrankov se boste gotovo odločili za zunanje upravljanje voznega parka. S tem si boste zagotovili finančno mobilnost in ohranili stoodstotni nadzor.

 

Svetovanje

Ko natančno preučimo in analiziramo vse parametre, naši skrbniki ponudijo nove zamisli za vaš vozni park. Naj gre za financiranje, zavarovanje, vzdrževanje, gospodarjenje z gorivom, optimalno cenitev ali prodajo rabljenega vozila: če upravljanje voznega parka prepustite družbi Porsche Leasing, imate zagotovljene storitve vrhunske kakovosti.

Ponudba

Pri družbi Porsche Leasing vam ne ponujamo serijskih izdelkov, ampak individualne rešitve po vaši meri. Za vas razvijemo koncept, ki je prav tako edinstven kot vaše podjetje. S tem optimizirate stroške, povečate učinkovitost in likvidnost ter zmanjšate tveganje. Zagotavljamo vam najboljše pogoje, ker imamo neposreden stik s proizvajalcem vozil.

Stalna podpora na vseh ravneh

Skrbnik vas spremlja skozi celotno življenjsko dobo avtomobila. Skupaj z vami opravi vse
naloge in poišče odgovore na vsa vprašanja. Vi in vaš vozni park sta deležna stalne podpore.

  Popoln pregled nad stroški.

  Dosledna izraba možnosti prihrankov.

  Strokovno znanje in izkušnje vodilne družbe na trgu.

  Celovita ponudba (od financiranja, zavarovanja, vzdrževanja, gospodarjenja z gorivom do cenitve in prodaje rabljenega vozila).

  Kakovostno individualno strokovno svetovanje.

  Ena kontaktna oseba od sklenitve do zaključka pogodbe.

  Mednarodni standardi in rešitve za vozne parke onstran meja.